مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

گاهي اوقات شرايطي به وجود مي‌آيد كه موجب آزار و اذيت فرزندان شده به نحوي كه آن‌ها تقاضاي شكايت از پدر خود را دارند. يكي از اين شرايط مي‌تواند ندادن نفقه و يا حتي كتك زدن فرزندان باشد. ما در ادامه به بررسي چگونگي و موارد شكايت از پدر و همچنين نحوه رسيدگي و شرايط آن مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي كسب اطلاعاتب يشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

شكايت از پدر

مشاوره شكايت از پدر

شكايت از به خاطر ضرب و شتم پدر

شكايت پدر

 

 

 

 

 

شكايت از پدر به دليل عدم پرداخت نفقه

پدر موظف و مكلف به پرداخت نفقه به فرزندان خود است. مدت دادن نفقه براي دختر عرفا تا زماني است كه ازدواج نكرده و براي پسر هم تا زمانيست كه وي به سني برسد كه بتواند شاغل شود. عرفا براي پسر در زمان تحصيل نفقه در نظر گرفته مي‌شود.

بنابراين در اين موارد پدر موظف به دادن نفقه مي‌باشد و در صورت ندادن آن فرزندان مي‌توانند ا‌ز پد‌ر خود شكايت كنند.

با ثبت شكايت فرزند از پد‌ر بابت عدم پرداخت نفقه در مراجع قضايي روند رسيدگي به دعواي مطروحه آغاز مي‌گردد. براي تعيين ميزان نفقه در اين مرحله پدر و فرزند مي‌توانند با هم به توافق برسند و اگر با هم به توافق نرسند كارشناس مربوطه موظف به تعيين ميزان نفقه مي‌باشد.

تعيين ميزان نفقه براي فرزندان بستگي به وضعيت مالي و اقتصادي پدر دارد ولي در تعيين ميزان نفقه براي زوجه اصولا وضعيت مالي زن را مدنظر قرار مي‌دهند.

نكته: نفقه به فرزندي كه از راه نامشروع متولد مي‌شود تعلق مي‌گيرد.

شكايت از پدري كه فرزندان خود را مورد ضرب و شتم قرار مي‌دهد

طبق قانون هر گونه اقدامي از جانب والدين كه سبب آسيب روحي و جسمي كودك و نوجوان شود ممنوع گشته است.

در حقوق ايران پدر و مادر حق تنبيه و تاديب فرزندان خود را دارند ولي به اندازه‌اي كه خارج از عرف نباشد. براي مثال كتك زدن بچه و يا آسيب جسمي وارد كردن به فرزند و… ممنوع است.

پس كتك زدن بچه و به اصطلاح ضرب و شتم وي توسط پدر و مادر قابل پيگيري از طريق مراجع قضايي مي‌باشد و فرزند مي‌تواند به موجب انجام هر كدام از اين كارها توسط پدر از وي شكا‌يت كند.

چگونگي و مراحل شكايت از پدر

براي دريافت نفقه از پدر به دادگاه خانواده رجوع نماييد. چنانچه واجد شرايط براي دريافت نفقه باشيد ميزان آن توسط كارشناس تعيين و دادگاه پدر را به پرداخت آن محكوم مي‌نمايد. همچنين ممكن است مبلغي به عنوان نفقه تعيين شده باشد ولي با وجود تورم ناچيز باشد. در اين صورت هم به دادگاه خانواده رجوع و دادخواست تعديل نفقه تقديم نماييد.

توجه نماييد چنانچه پدر استطاعت مالي دارد ولي نفقه فرزندش را نمي‌دهد قابل پيگرد قضايي نيز هست و ممكن است چنين فردي به حبس بيش از شش ماه تا دو سال محكوم گردد.

نحوه شكايت از پدر به دليل ضرب و شتم نيز از طريق ثبت دادخواست در دادسرا صورت مي‌پذيرد. در صورت ورود آسيب و تاييد پزشكي قانوني از پدر ديه هم گرفته مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص شكايت ا‌ز پد‌ر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ‌شكايت ا‌ز پد‌ر پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع : شكايت از پدر

امتیاز:
بازدید: 37
برچسب:
:
[ 1399/7/18  ] [ ۱۰ ] [ vakiel ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب